25 / 04 / 2024

Malatya Battalgazi'nin 102 mahallesine 100 yeni proje!

Malatya Battalgazi'nin 102 mahallesine 100 yeni proje!

Malatya Battalgazi için 100’ün üzerinde proje hazırladıklarını anlatan Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, ''Çalışmalarımızı 102 mahallede yaptık'' diye konuştu.



Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı olarak seçim çalışmalarını hızlandıran Osman Güder, Ak Parti İlçe teşkilatı ve basın mensupları ile istişare toplantısı düzenlendi. Toplantıya Güder’in yanı sıra, Ak Parti Battalgazi İlçe Başkan Vekili Basri Kahveci, Ak Parti ilçe teşkilatı ve basın katılım gösterdi.

Malatya Son Söz Gazetesi'nde yer alan habere göre Güder, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Burada asıl amacımız tabi ki Battalgazi’ye hizmet etmek, bu amaçla yola çıktık. 17 yıl parti içinde olan birinin Malatya’yı tanıması, sorunları bilmesi, çözüm noktasında bir şeyler ortaya koyması kadar doğal bir şey yok. Malatya’da bilfiil 718 mahallemizi gezdim, bu 14 seçimde tüm mahalleleri gezmiş oldum. Oradaki sorunları dinlemiş olduk. Bir dönem ARGE biriminde yer alarak her mahallemiz için yapabiliriz diye çalışmanın içerisinde bulundum. Battalgazi ilçe Başkanlığı ile birlikte çalışmalarımızı 102 mahallede yaptık. Battalgazi’de özelde faydalı olmak için elimizden çabayı sarf ettik.”

“BATTALGAZİ’YE 100 YENİ PROJE”

Battalgazi için 100’ün üzerinde proje hazırladıklarını belirten Osman Güder, 102 mahallede sorunların tespit edildiğini anlattı. Güder, “102 mahallemizde gerektiğinde ev ev, sokak sokak dolaşarak, burada eksiklikler nelerdir, bunların tespit edilmesi için mahalle başkanlarımız o mahallelerde akil insanlarla istişareler yaparak oradaki sorunların tespit edilmesi çalışmalar yaptık, bunları dosyalaşırdık. Bunun yanında 102 mahallemizde 36 Belediye Meclis üyelerine taksimatlarını yaptık, o arkadaşlarımız, o mahalleler il ilgili çalışmaları ve sorunları gündeme getirmeleri, sorun çözümü ve takibi hususunda görevlendirmeler hususunda talimatlar verdik. Selahattin Başkan’ın bu başarısının en büyük kaynağının bu olduğunu düşünüyorum. Battalgazi’de sorunlarımız var, en büyük sorunlardan biri doğudan batıya göç, 2014’ten bu yana belli oranda Battalgazi’den Yeşilyurt’a bir göç verdik. Bizim amacımız Battalgazi’yi taşraya çevirmeden yani çevreyolu altı tabiriyle bu sorunu çözmek için çalışacağız. Battalgazi’mizi yaşanabilir, sosyal tesisler, gençlik merkezleri, çocuklarımızın becerilerini geliştirme adına bu tür çalışmalarımıza ilişkin arkadaşlarımız 100 civarında proje ile çalışıyorlar. İnşallah bu projeleri netleştirdiğimizde, somutlaştıracağız” açıklamasında bulundu.


Geri Dön