23 / 04 / 2024

Malatya Kerpiç Konaklar'daki daire 10 yıllığına MOTAŞ'a verildi!

Malatya Kerpiç Konaklar'daki daire 10 yıllığına MOTAŞ'a verildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantıları tamamlandı. İşte gündem maddeleri...



 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısını dün yaptığı III. Birleşimle tamamlandı. Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs Başkanlık etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Saat 14.00’de Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 14 Şubat 2018 tarihli toplantının karar özeti kabul edilirken, bazı gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ise daha sonra gerçekleştirilecek toplantıya bırakıldı.

 

BAŞKAN ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş; hububat ve alıç sirkesi üretim tesisi için sürdürdükleri çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ettiklerini belirttiler.

Ayrıca cazibe merkezinde (kerpiç konaklar) E blok, zemin katta 1 adet, 1. Katta 2 adet dairenin Melid Ulaşım Hizmet Grupları San. Tic. Ltd Şti'ye (MOTAŞ) 10 yıllığına verilmesi de kabul edildi.

 

MART AYI TOPLANTISI

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının, 14 Mart Çarşamba günü saat 14.00’de yapılması oy çokluğu ile kabul edildi. 


Geri Dön