24 / 04 / 2024

Malatyapark, 2010-2011 yılının AVM'si seçildi!

Malatyapark, 2010-2011 yılının AVM'si seçildi!

Alışveriş Merkezleri ve Perakendecileri Derneği (AMPD) tarafından Malatyapark Alışveriş Merkezi'ne, yılın 'Yılın Alışveriş Merkezi' ödülü verildi



Malatyalı işadamları tarafından hayata geçirilen ve 14 Kasım'da bir yılını dolduran Malatyapark, AMPD tarafından 8 kategoride 52 alışveriş merkezi içinden 2010-2011 yılın AVM'si seçildi.

Malatyapark Genel Müdürü Eren Eriş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AMPD'nin farklı kategorilerde her yıl vermiş olduğu ödüllerden birine sahip olmanın sevinci ve gururunu yaşadıklarını söyledi. 50 bin metrekareden küçük AVM'lerin arasında kısa sürede ''Yılın Alışveriş Merkezi'' ödülünü almalarının kendileri için iyi bir başarı olduğunu dile getiren Eriş, şunları kaydetti: ''Bu ödülü almak bize daha farklı sorumluluklar da yüklüyor. Ödüle layık olmak ve bu kriterlerin içinde birinci seçilmenin ayrıcalık olduğunun farkındayız. Kısa sürede iyi işler başardık. Bundan sonra da alışveriş merkezimizi en iyi şekilde işletebilmek için çalışacağız. Hep daha başarılısı ve görkemlisi için çaba harcayıp, çalışanlarımızı ve tüketicilerimizi memnun edeceğiz.'' Öte yandan Eriş, kısa sürede böyle bir başarıya ulaşmalarından Malatyalıların büyük katkısı olduğunu kaydetti. Halkın her anlamda kendilerini beslediklerini dile getiren Eriş, her zaman karşılarında bilinçli bir tüketici gördüklerini kaydetti.


Geri Dön