26 / 04 / 2024

Maltepe Marmaroom Evleri'nde teslimler Şubat 2015'te!

 Maltepe Marmaroom Evleri'nde teslimler Şubat 2015'te!

Firma: Evko Meot İnşaat

Proje: Marmaroom

Daire büyüklüklerinin 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değiştiği Marmaroom projesinde fiyatlar 215 bin liradan başlıyor. Satış süreci devam eden projede tapu teslimleri hemen gerçekleşiyor...



Tapu teslimlerinin başladığı  Marmaroom  projesi İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de yer alıyor. 3 blok halinde yükselen Marmaroom Evleri  Evko Meot İnşaat  imzası taşıyor.


Marmaroom Maltepe Konutları 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı. Projedeki dairelerin büyüklükleri 61 metrekare ile 165 metrekare arasında değişiyor.


Satış süreci devam eden Marmaroom Maltepe satış fiyatları 215 bin liradan başlayarak yükseliyor. Marmaroom ödeme tablosu kapsamında banka kredisi ile vadelendirmek mümkün.


Toplam 300 adet konuttan meydana gelen Marmaroom projesinde tapu teslimleri başladı. Maltepe Marmaroom Evleri ne zaman teslim sorusuna Şubat ayının ortasında yanıtı veriliyor.


Marmaroom Maltepe projesi D-100 (E-5) karayolu ve Maltepe/Huzurevi Metro istasyonlarına 4 dakika, Maltepe merkeze ve Sahilyolu’na 5 dakika, Bağdat Caddesi’ne ise sadece 10 dakika mesafede konumlanıyor.


Marmaroom sosyal olanakları arasında açık kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, squash, masa tenisi, basketbol, tenis, açık ve kapalı spor alanları, fitness merkezi, sauna ve masaj salonu, kafeterya, kreş, çocuk oyun alanları yer alıyor.


Marmaroom Maltepe Evleri iletişim

Telefon: 0 216 427 60 61-62

Web Adresi: www.marmaroom.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön