29 / 03 / 2024

Maltepe Seyr-i Adalar daire fiyatları!

Maltepe Seyr-i Adalar daire fiyatları!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Maltepe Seyr-i Adalar daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Seyr-i Adalar projesinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor...



Toplam 120 adet konuttan meydana gelen Maltepe  Seyr-i Adalar  daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Maltepe'de hayata geçirilen Seyr-i Adalar projesi  Yapı Yatırım  tarafından inşa ediliyor. Tek blok halinde yükselen proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi.


Seyr-i Adalar ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. Projedeki konutların büyüklükleri 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Mayıs ayı yanıtı veriliyor. Projede çocuk parkı, yürüyüş parkuru, 7/24 güvenlik, fitness center, bay-bayan saunası ve spor alanları bulunuyor.


Seyr-i Adalar projesi E-5 karayoluna 2 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, minibüs yoluna 1 dakika ve Maltepe Park AVM'ye 3 dakika mesafede yer alıyor.


Maltepe Seyr-i Adalar daire fiyatları!

Maltepe Seyr-i Adalar daire fiyatları için 0 216 366 66 70 numaralı hattan satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Seyr-i Adalar nerede?

Maltepe Seyr-i Adalar adres bilgileri: Bağdat Caddesi Yılmaz Sokak No:2  Maltepe /  İstanbul 


Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön