28 / 03 / 2024

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.



Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında yeni bir gelişme yaşandı. Olay sonrası gözaltına alınan şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 3 Şubat'ta Ataşehir'de bir sağlık merkezinin önüne yaralı halde bırakılan Akdoğan'ın sevk edildiği Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Yürütülen çalışma kapsamında şüpheli baba Osman A. ve oğlu Resul A. gözaltına alınmıştı.

Maltepe'de toprak eleme şirketleri bulunan komşu iş yeri sahipleri şüpheli Osman A. ile maktul Ali Akdoğan'ın aralarında arsalarından yol geçme nedeniyle tartışma çıktığı belirlendi. Tartışma sonucu şüpheli Osman A.'nın yanında bulunan tabancayla Akdoğan'a ateş ettiği, Osman A'nın oğlu Resul A'nın ise yaralı Ali Akdoğan'ı kendi otomobiliyle Ataşehir'deki bir sağlık merkezi önüne bırakıp olay yerinden kaçtığı belirlendi.


Geri Dön