26 / 04 / 2024

Mamak Belediye Başkanlığı hanımlar lokali yaptıracak!

Mamak Belediye Başkanlığı hanımlar lokali yaptıracak!

Mamak Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü, Başak Mahallesine, hanımlar lokali inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı



38 bin 826 ada 5 parsel üzerine bin 168 metrekare betonarme inşaat yaptırılacak. İhalede işin süresi yer tesliminden itibaren 180 gün olarak belirlendi. İhale, 29 Eylül 2010 tarihinde saat 15.00´te Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Firmalar şartnameyi bedel ödeyerek, Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar Fen İşleri Müdürlüğü Planlama ve Yatırım Şube Müdürlüğü Yatırım ve İhale Amirliği adresine, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede, katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-EGO MUHTELİF MALZEME ALACAK-

Bu arada, Ego Genel Müdürlüğü Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafik emniyet konisi, trafik işaret levha direği ve muhtelif malzeme almak üzere ihaleye çıktı. İşin süresi 60 gün olarak belirlendi. İhale, 8 Ekim 2010 tarihinde saat 10.30´da EGO Genel Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede şartname EGO´dan satın alınabilecek. İhalede katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3´ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler. Alınacak olan malzemenin cinsi ve miktarı şöyle:
"3 bin adet 500 milimetre yüksekliğinde trafik emniyet konisi,
Bin 500 adet 750 milimetre yüksekliğinde trafik emniyet konisi,
6 bin adet 2 metre boyunda Omega tipi 4 milimetre kalınlığında galvanizli standart trafik işaret levha direği
10 bin adet Omega tipi 3 metre boyuncu 4 milimetre kalınlığında galvanizli standart trafik işaret levha direği,
50 bin takım sivata, somun ve pul,
5 tabaka DKP sac (5 x 1200 x 2400 milimetre ebatlarında),
5 tabaka DKP Sac (10 x 1200 x 2400 mm ebatlarında),
Bin kilogram düz yüzeyli donatı çeliği (Çap: Q 12)"
AA


Geri Dön