29 / 03 / 2024

Mamak Büyük Kayaş'a aile merkezi!

Mamak Büyük Kayaş'a aile merkezi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi'nin Büyük Kayaş Mahallesi'nde hayata geçirdiği aile merkezinin inşaatını denetledi.




Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyük Kayaş Mahallesi’nde yapımı devam eden aile merkezinin inşaatını gezdi. 2 bin 400 metrekare alanda hizmet verecek tesis ilçenin 14’ncü aile merkezi olacak. Kadınlara ve çocuklara ev sahipliği yapacak tesis seminer salonu, bilgisayar odası, fitness salonu ve etüt odaları ile bölge halkının sosyal va kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek.

Büyük önem veriyoruz

İlçenin dört bir yanında hizmete açtıkları aile merkezleriyle Mamaklı kadınlara birçok hizmet sunduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sosyal projeler ile desteklenmeyen toplumlarda insanların kendini geliştirecekleri bir ortam olmaz. Bu yüzden aileyi kucaklayan, aile merkezlerine büyük önem veriyoruz” dedi. 

Güçlü toplum güçlü aile

Aile merkezlerine talebin her geçen gün arttığına da değinen Akgül, “Güçlü bir toplum güçlü ailelerle olur. Bunun için böyle sosyal projeleri arttırarak çocuklarımızın ve hanımlarımızın kişisel gelişimlerine destek olmak bizim görevimiz. Büyük Kayaş  Mahallesi'nde inşa edilen Büyük Kayaş Aile yaşam Merkezi’nin  başta Büyük Kayaş Mahallesi sakinleri  olmak üzere tüm Mamaklı kadınlara şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.



Mamak Belediyesi


Geri Dön