24 / 04 / 2024

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi Ekim'de açılacak!

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi Ekim'de açılacak!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde yapımına başlanan ve 2 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor.



Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde yapımına başlanan ve 2 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor. İlk müteahhit firmanın iflasının ardından ikinci ihalede çalışmaları devralan yeni firma, 2015 yılı Ekim ayı içerisinde gençlik merkezinin geçici tesliminin yapılabileceğini bildirdi.


Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, müteahhit firma yetkilisi Medeni Çağlayan ile birlikte inşaat alanında inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bölgenin en büyük gençlik merkezini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aydemir, Akhisarlıların gençlik merkezine sahip çıkmaları istedi. Aydemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Taşerondan kaynaklanan bir gecikme oldu. İş teslimi bu ay sonundaydı daha sonra bakanlığımızla yüklenici firma görüşerek iki ay uzatma aldılar. İnşallah bunu en kısa sürede bitirmeye çalışacaklar. Ekim başı itibariyle geçici kabul hale getirmeye çalışıyor arkadaşlarımız. Gençlik merkezimiz Akhisar’ın ihtiyacını rahatlıkla görebilecek bir gençlik merkezi. Basketbol sahasıyla, tenis kortuyla, kapalı basketbol sahasıyla, kütüphanesiyle, doktor odasıyla gençlerimizin gelip kışın dahi faaliyette bulunacağı alan oluşturduk. Burada gençlerimiz en güzel şekilde kendilerini daha donanımlı hale getirecekler. Bu inşaat bittiğinde gölete yeni bir değer katacağız” dedi.


Sabah


Geri Dön