28 / 03 / 2024

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi 2015 son durum

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi 2015 son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde yapımına başlanan ve 2 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan Manisa Akhisar depremi yorumu!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Manisa Akhisar'da meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "Salı akşamı yaşanan deprem, güney kesimde yaklaşık 5 km’lik yılrtılmaya sebep oldu, Balıkesir, Sındırgı-Bigadiç’de daha büyük bir deprem yaratma olasılığı göz önünde tutulmalıdır" dedi...

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açtı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyor.

Manisa Gençlik Merkezi açılış için gün sayıyor!

Farklı mimari yapısı, müzik ve dans odaları gibi birçok donatının yer aldığı Manisa Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti sırasında Selendi Gençlik Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu ilçe ziyareti kapsamında inşaatında sona gelinen Selendi Gençlik Merkezi’ni inceledi.

Manisa Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı!

Manisa Sarıgöl’de Gençlerin kültürel ve sosyal anlamda vakitlerini en iyi şekilde geçirecekleri Atatürk Gençlik Merkezi’nin inşaatı tamamlandı.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

İl genelinde gençlere yönelik yatırımlarıyla dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ni tamamlıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımını tamamladığı Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kurs kayıtlarıyla eğitimin startını verdi.

Manisa Selendi Gençlik Merkezi yükseliyor!

İl genelinde gençlere yönelik hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi ilçesine kazandırılacak Gençlik Merkezi'ndeki çalışmalar tamamlanıyor.

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi 2015 son durum Haberi

Manisa Akhisar Gençlik Merkezi 2015 son durum

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde yapımına başlanan ve 2 milyon TL’ye mal olacak bölgenin en büyük gençlik merkezinin inşaat çalışmaları devam ediyor. İlk müteahhit firmanın iflasının ardından ikinci ihalede çalışmaları devralan yeni firma, 2015 yılı Ekim ayı içerisinde gençlik merkezinin geçici tesliminin yapılabileceğini bildirdi.


Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve beraberindeki İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hasan Hüseyin, İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, müteahhit firma yetkilisi Medeni Çağlayan ile birlikte inşaat alanında inceleme yaparak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Bölgenin en büyük gençlik merkezini kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Aydemir, Akhisarlıların gençlik merkezine sahip çıkmaları istedi. Aydemir, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Taşerondan kaynaklanan bir gecikme oldu. İş teslimi bu ay sonundaydı daha sonra bakanlığımızla...