25 / 04 / 2024

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Selendi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Selendi’de hayata geçirilen ve ilçede kültürel, sosyal etkinliklerin buluşma noktası haline gelecek olan Gençlik Merkezi'ndeki inşaat çalışmaları tamamlanıyor.




Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Selendi’de hayata geçirdiği önemli projeler arasında yer alan ve ilçede büyük heyecan uyandıran Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar sürüyor.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gençlik merkezinde yürütülen çalışmaları inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç yüklenici firma yetkililerinden son durum hakkında bilgi aldı.  Modern merkezin Selendi’nin önemli bir eksikliğini giderecek olduğunu söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç konuyla ilgili olarak, “Selendi’mize yakışan bu eşsiz yatırımı ilçemize kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Modern merkezimiz hizmete girdiğinde gençlerimiz merkezde kültürel ve sosyal anlamda hoşça vakit geçirecekler. Sinemadan, el sanatları atölyelerine kadar birçok alanda hizmet verecek olan merkez ilçeye canlılık katacak ve gençlerin dinamizmini bu bölgeye taşıyacaktır” diye konuştu.

 

 


Geri Dön