26 / 04 / 2024

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir spor yatırımlarında hız kesmiyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa'da hayata geçirdiği dev yatırımlarla, sporda tesisleşmede kente adeta altın çağını yaşatıyor.



Her alanda olduğu gibi sporda da marka kent olma yolunda önemli yatırımlar gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya modern bir spor tesisi daha kazandırıyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak zaman içerisinde yıpranan ve artık yetersiz durumda olan Tevfik Lav Spor Tesisleri'nin yıkımını gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi daha sonra futbol sahası, tenis kortu, tribün binası, spor salonu ve yatakhane binaları ile modern bir tesisi mevcut alana kazandırmak için inşaat çalışmalarına başladı. Çalışmalar hakkında bilgiler veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” Tribün binasında kaba inşaat çalışmaları tamamlandı. Prefabrik yerleştirildi. Çatı imalatı devam ediyor. Ana binamızda ise giydirme cepheleri tamamlandı. Binanın iç tarafında ise ince işçilikler devam ediyor. Bunun yanı sıra halı sahada zemin uygulaması devam ediyor. Modern tesiste yer alan tenis kortlarda ise son rötuşlar yapılıyor” diye konuştu.

Manisa’ya çok yakışacak

Yeni sportif başarılar elde edebilmek amacıyla spora önemli yatırımlar yaptıklarını da dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, modern tesisin Manisa’ya çok yakışacağını belirtti.


Geri Dön