20 / 04 / 2024

Manisa eski askeri hastane binası, hükümet konağı olacak!

Manisa eski askeri hastane binası, hükümet konağı olacak!

Şehzadeler Kaymakamlığı, devir işlemleri tamamlanan 14 bin 500 metrekarelik eski askeri hastane binasına Hükümet Konağı yapacak. Kaymakam İsmail Çorumoğlu, İçişleri Bakanlığı'na proje ödeneği için başvurunun yapıldığını belirtti.




Manisa'nın büyükşehir olmasından sonra kurulan Şehzadeler Kaymakamlığı, devir işlemleri tamamlanan 14 bin 500 metrekarelik eski askeri hastane binasına Hükümet Konağı yapacak. Kaymakam İsmail Çorumoğlu, İçişleri Bakanlığı'na proje ödeneği için başvurunun yapıldığını belirtti. Çorumoğlu, ödeneğin gelmesi halinde Manisa'ya yakışır bir Hükümet Konağı'nı bölgedeki ağaçları koruyarak yapacaklarını söyledi. 


Trafik rahatlayacak

Eski askeri hastane binasının geçici olarak Şehzadeler Belediyesi ve Devlet Hastanesi'ne tahsis edildiğini belirten Çorumluoğlu, önümüzdeki günlerde İçişleri Bakanlığı'ndan bekledikleri ödenek gelirse, çalışmalara başlanacağını söyledi. Özellikle kamu kurumlarının şehir dışına çıkarılması gerektiğini söyleyen Çorumluoğlu, "Bu sayede şehir içi trafiğin rahatlamasını da sağlayabiliriz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön