26 / 04 / 2024

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Manisa Kula'ya iki yeni halı saha!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kula Belediyesi'nin Çukurbağ Kapalı Halı saha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ve Sarıgöz Kur’an Kursu'nda hayata geçirdiği halı sahalar tamamlandı.




Kula Belediyesi tarafından, gençler için yapımına başlanan Çukurbağ Kapalı Halısaha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sarıgöz Kur’an Kursu halı sahaları tamamlandı. Kula Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı bu projelerle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmesi hedefleniyor. Kula’da ilk defa bir okul bahçesine yapılan Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi halı sahası ile Kulalı gençler Manisa’nın ilk ve tek çim hokeyi takımını kurarak Bölgesel çim Hokeyi ligi’nde ikinci oldu. 


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalı gençlerin spor yaparak zararlı alışkanlıklardan korunması gerektiğini belirterek, “Kulalı evlatlarımızın, gelişimlerini spor yaparak daha sağlıklı tamamlamaları ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları için boş zamanlarını sporla geçirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız halı sahalar ile gençlerimiz sporla uğraşarak gençliklerini daha iyi geçireceklerdir. Halı sahalarımız Kula gençliğine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.



Kula Belediyesi


Geri Dön