19 / 04 / 2024

Ödemiş'e 2 yeni halı saha inşa ediliyor!

Ödemiş'e 2 yeni halı saha inşa ediliyor!

Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Emirli Mahallesi 'nden sonra Kazanlı Mahallesi 'nde de halı saha çalışmaları yapıyor.




Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Gençlerin spor etkinlerine katkı sağlamak için okul bahçelerine voleybol sahası ve oyun grupları yerleştiren belediye, Emirli Mahallesi'nden sonra Kazanlı Mahallesi'nde de halı saha çalışmaları yapıyor.

Mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendiren ve çalışmaları yerinde inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçenin her köşesindeki vatandaşlara eşit hizmet götürme sözünü yerine getirmek için çalıştığını söyledi. Badem, "Merkeze uzak bölgelerdeki vatandaşlarımızın ve gençlerimizin spor yapmaları için halı saha projelerimizi uygulamaya başladık. İlk olarak Emirli mahallemizde 1500 metrekare alanda halı saha ve giyinme kabinlerinin bulunduğu bir spor kompleksi yapıyoruz" dedi.

Kazanlı Mahallesi'nde yapılacak halı sahanın Bozcayaka ve Balabanlı mahallelerine yakın olmasından dolayı geniş bir kitleye hitap edeceği bildirildi. 



Yeni Asır


Geri Dön