19 / 04 / 2024

Ödemişe yeni halı saha mı inşa edilecek

Ödemişe yeni halı saha mı inşa edilecek

Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Emirli Mahallesi 'nden sonra Kazanlı Mahallesi 'nde de halı saha çalışmaları yapıyor.

İzmir Ödemiş'te yeni imar planı düzenlemesi için ilk adım atıldı!

Ödemiş Belediyesi tarafından hazırlanan Güney Çevre Yolu 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu askıya çıktı. Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Ödemiş’in sağlıklı gelişimi adına geniş kapsamlı düşünerek geleceğe ışık tutan imar planı düzenlemelerine imza attıklarını belirtti.

Mini Clubman'e gelen 182 bin 877 TL'lik zammı duyan inanamadı! Mini Clubman'in yeni fiyatları ne kadar? 

Mini Clubman'e gelen 182 bin 877 TL'lik zammı duyan inanamadı! Mini Clubman'in peş peşe yeni fiyatları ne kadar? İşte Mini Clubman Haziran 2023 fiyatları...

Buğday fiyatlarından sonra ekmek fiyatları da yükselecek mi? Ekmeğe yeni zam gelecek mi?

Ekmeğe yeni zam gelecek mi? Buğday fiyatlarından sonra ekmeğe de zam gelecek mi? İşte detaylar!

Aile Bakanlığı 1250 TL'lik desteğe yeni zam yapacak mı? Okkalı zam ne zaman geliyor? Şubat Aile Destek ödemesinde şok!

Aile Destek Programı ödemelerine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor. Aile Bakanlığı 1250 TL'lik desteğe yeni zam yapacak mı? Okkalı zam ne zaman geliyor? Şubat Aile Destek ödemesinde şok!

Çinli marka 2023'e hızlı girdi! İşte merakla beklenen yeni telefon modeli

Fiyat performans ürünleri ile de meşhur olan Realme, Realme 10 4G modelinin ilanını yaparak 2023'e yeni bir cihazla giriyor. Realme hayranı iseniz bu haber sizin için İşte özellikleri...

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi! İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi!

DS 4'e yeni yılın ilk ayında 1.800 TL zam geldi. Peki DS 4'ün Ocak 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 4 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

6 bankada peş peşe yeni yıl depremi! İş Bankası, Ing, Akbank, Garanti, QNB, TEB açıkladı! Sakın kaçırmayın!

Yeni senenin gelişi ile peş peşe 6 bankada deprem oldu! Görenler büyük bir şok yaşadı... ING,  Akbank, İş Bankası, Garanti, TEB ve bir banka daha açıkladı! Hemen acilen bakın, fırsatı sakın kaçırmayın...

Opel Crossland'e tam 42 bin TL zam geldi! Yeni fiyatları gören inanamadı! 0 faizli Crossland 4 Ocak 2023 fiyat listesi!

Opel Crossland'e yeni yılın ilk ayında tam 42 bin TL zam geldi. Peki Opel Crossland'in Ocak 2023 fiyatları ne kadar oldu? Crossland'in yeni fiyatlarını gören inanamadı... 0 faizli Crossland 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Yeni yıl zamlı geldi! 1 Ocak'ta ekmeğe büyük zam!

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) dünkü meclis toplantısında ekmeğe yeni bir zam kararı çıktı. İTO'ya bağlı fırınlarda 200 gram ekmeğin fiyatı 1 Ocak 2023 tarihinden itibaren 5 TL olacak.

Zamlar peş peşe gelebilir! Emekli promosyonunda yeni zirve 15 bin TL! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank...

Emekli promosyonunda gün geçtikçe yeni gelişmeler peş peşe geliyor. Özel bankalar promosyon tutarlarını arttırırken yarıştan geri kalan kamu bankaları için ise dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Emekli promosyonunun'15 bin liranın da üzerine çıkabileceği iddia edildi.

Elektriğe zam mı geliyor? 21 Haziran elektriğe yeni zam mı geldi?

Elektriğe yeni bir zam mı geliyor? sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaya başladı. İşte merak edilen elektriğe zam mı geliyor sorusunun yanıtı!

Elektriğe yeni zam geliyor! Bu tarihlere dikkat! Faturalar ne kadar olacak?

Kurda yaşanan yükseliş sebebiyle elektriğe yeni bir zam geliyor. Enerji uzmanı Çağada Kırım, "Tekrar bir zam yaparak farkı kapatacaklar" derken, EMO Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özdağ, "Acilen kamulaştırma yapılmalı" diye konuştu. Peki elektriğe ne kadar zam gelecek?

Elektriğe yeni zam sinyali! Resmen tarih verildi! Elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe yeni zam gelebileceğine dikkat çekti. Peki elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne zaman zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Ödemişe yeni halı saha mı inşa edilecek Haberi

Ödemişe yeni halı saha mı inşa edilecek


Ödemiş Belediyesi merkeze uzak mahallelerdeki vatandaşların sosyal yaşantılarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Gençlerin spor etkinlerine katkı sağlamak için okul bahçelerine voleybol sahası ve oyun grupları yerleştiren belediye, Emirli Mahallesi'nden sonra Kazanlı Mahallesi'nde de halı saha çalışmaları yapıyor.

Mahalle sakinlerinin taleplerini değerlendiren ve çalışmaları yerinde inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, ilçenin her köşesindeki vatandaşlara eşit hizmet götürme sözünü yerine getirmek için çalıştığını söyledi. Badem, "Merkeze uzak bölgelerdeki vatandaşlarımızın ve gençlerimizin spor yapmaları için halı saha projelerimizi uygulamaya başladık. İlk olarak Emirli mahallemizde 1500 metrekare alanda halı saha ve giyinme kabinlerinin bulunduğu bir spor kompleksi yapıyoruz" dedi.

Kazanlı Mahallesi'nde yapılacak halı sahanın Bozcayaka ve Balabanlı mahallelerine yakın olmasından dolayı geniş bir kitleye hitap edeceği bildirildi. 



Yeni...