25 / 04 / 2024

Elektriğe yeni zam geliyor! Bu tarihlere dikkat! Faturalar ne kadar olacak?

Elektriğe yeni zam geliyor! Bu tarihlere dikkat! Faturalar ne kadar olacak?

Kurda yaşanan yükseliş sebebiyle elektriğe yeni bir zam geliyor. Enerji uzmanı Çağada Kırım, "Tekrar bir zam yaparak farkı kapatacaklar" derken, EMO Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Özdağ, "Acilen kamulaştırma yapılmalı" diye konuştu. Peki elektriğe ne kadar zam gelecek?



Kurda yaşanan yükseliş sebebiyle elektriğe yeni bir zam geleceği iddiası gündeme geldi. 

Elektriğe yeni zam geliyor! Bu tarihlere dikkat! Faturalar ne kadar olacak? 

Elektrik tedarikçisi karşılaştırma sitesi Encazipcom kurucusu Çağada Kırım, son gelen yüzde 25’lik zammın açıklandığı gün 6.37 TL olan dolar kurunun aradan geçen 12 günde yüzde 4 değer kazanarak 17.12 TL’ye yükselidiğini dile getirdi ve Temmuz ya da Ağustos başında yeni zam beklediklerine dikkat çekti. 

Peki elektriğe ne kadar zam gelecek? Elektrik faturaları ne kadar artacak? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön