25 / 04 / 2024

Başbakan Erdoğan: Yeni bir Kosova inşa ediliyor!

Başbakan Erdoğan: Yeni bir Kosova inşa ediliyor!

Bugün Kosova'da bir büyük havalimanının terminal binasının açılışını yaptıklarını anımsatan Erdoğan, "Milli kahraman Adem Yaşari'nin adını verdiğimiz bu havalimanının açılışını yaptık. Artık yeni bir Kosova inşa ediliyor" dedi...




Priştina Uluslararası Adem Yaşari Havalimanı’nı işleten Limak Kosova International Airport JSC Konsorsiyumu, 140 milyon euro yatırımla yeni terminal binası ve ek tesisleri inşasını tamamlayarak hizmete açtı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Kosova'da havalimanı yeni terminal binasının açılışını gerçekleştirdi.  


Bugün Kosova'da bir büyük havalimanının terminal binasının açılışını yaptıklarını anımsatan Erdoğan, "Milli kahraman Adem Yaşari'nin adını verdiğimiz bu havalimanının açılışını yaptık. Yıllık 5 milyon yolcu kapasiteli bu havalimanıyla artık yeni bir Kosvova inşa ediliyor. Tabii ben burada Haşim Taçi kardeşim ve ekibini bu feraseti sebebiyle huzurlarınızda tebrik ediyorum. Önümüzdeki ay yaklaşık 70 kilometrelik dev bir yol açılıyor" diyerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.


AA


Geri Dön