25 / 04 / 2024

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.



Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Manisa heyetini ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen toplantıya Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti MKYK Üyesi Murat Baybatur, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Manisa Milletvekilleri Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen, Mehmet Ali Özkan, Tamer Akkal, Uğur Aydemir, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Cumhur İttifakı Manisa ilçe belediye başkanları ve Gençlik ve Spor Manisa İl Müdürü Yunus Öztürk katılım gösterdi.

Başkan Ergün Spor Yatırımlarını Anlattı

Toplantıda konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa’ya 2009'dan bu yana yapılan spor yatırımları hakkında da açıklamalar yaptı. Tesisleşmeye büyük önem verdiklerini ve geçen zamanda 80 milyon TL'nin üzerinde spora yatırım yaptıklarını dile getiren Başkan Ergün, Manisa Futbol Kulübü’nü şirketleştirerek, Manisa’ya yepyeni ve tertemiz bir futbol kulübü kazandırdıklarını belirtti. Bu kulüp çatısı altında 13 farklı branşta 6 binin üzerinde çocuğun ve gencin spor yapma imkanı bulduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Ergün, Manisa’yı bir spor şehri haline getirdiklerini ifade etti.

Yeni Stat Projesi Bakanlık’ta

Başkan Ergün, toplantıda Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Manisa’ya kazandırmayı planladıkları yeni stat projesiyle ilgili dosyayı da sundu. Projeyi ilgiyle inceleyen Bakan Kasapoğlu, kurmaylarına projenin incelenmesi talimatını verdi. Toplantı sonunda Başkan Ergün, Bakan Kasapoğlu’na günün anısına hediye takdim etti. Toplantı, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son bulurken Başkan Ergün, Bakan Kasapoğlu’na Manisa’ya gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

 

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!


Geri Dön