20 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

TOKİ tarafından  Manisa Yunusemre Akgedik'te inşa edilen toplam 1500 konut için kura heyecanı bugün başladı. Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. 



TOKİ tarafından inşa edilen 1.062 standart, 438 alt gelir grubu konut, 2+1 ve 3+1 olmak üzere birçok konut için gerçekleştirilen çekiliş yoğun ilgi gördü. 18 Haziran ve 06 Temmuz arasında başvuruları kabul edilen Manisa Yunusemre  TOKİ  projesinde kura heyecanı başladı. 

5 bin 500 konutluk Yunuskent Toplu Konut Projesinin 2. Etap kura çekimleri Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilmeye başlandıç 3+1 konutların kura çekimiyle başlayan törende yarın da 2+1 konutun kura çekimleri yapılacak.

TOKİ Manisa Yunusemre projesi kapsamında 1062 adet 3+1, 438 adet de 2+1 konutun kurası çekilerek hak sahipleri belirlenmiş olacak ve aileler sevinç yaşayacaklar. 

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları!
Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları henüz açıklanmadı. Manisa Yunusemre TOKİ çekiliş sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da bulunabilecek. 

Kura sonrası neler yapılacak?
Projede kura çekimi sonrasında taksit ödemeleri, sözleşme imzalama tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak. Borç bakiyesi ve aylık taksitler, sözleşme imzalama tarihine bakılmaksızın, her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı uygulanarak artırılacak şekilde düzenlenecek.

3+1 kura sonuçları için tıklayın


Geri Dön