19 / 04 / 2024

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplamda 1.500 adet konut inşa ediliyor. Manisa Yunusemre TOKİ projesinde kura çekimi bugün başlıyor. 



Manisa Yunusemre 2. Etap 1. Kısım ve 2. Kısım Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında  TOKİ  projesi kapsamında hayata geçirilen 1.062 adet standart konut 438 adet Alt Gelir Grubu konut olmak üzere 1.500 adet konut kura ile satışa çıkarılıyor.

TOKİ Manisa Yunusemre projesinde yer alan daireler için başvurular 18 Haziran – 6 Temmuz 2018 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa İlindeki tüm Şubeleri aracılığı ile alındı. Projede şimdi kura heyecanı yaşanıyor. 

Yaklaşık olarak 9 bin vatandaşın başvuruda bulunduğu Manisa Yunusemre TOKİ projesinde alt gelir grubundaki 438 konut 2 oda 1 salon, standart konut grubundaki 1.062 konut ise 3 oda 1 salon nitelikli olarak planlandı. 

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları!

Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları
TOKİ Manisa Yunusemre projesindeki daireler için kura çekimi bugün ve yarın olarak 2 günde tamamlanacak.  Manisa Yunusemre TOKİ kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haber sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Manisa Yunusemre projesindeki 2+1 daireler için konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 250 adet yedek hak sahibi, 3+1 daireler için ise yine konut sayısı kadar asil hak sahibi ve 500 adet yedek hak sahibi ismi belirlenecek. İsmi okunmayan içinse başvuru bedellerini 23 Temmuz 2018 tarihinden itibaren iade alabilecek.

Manisa Yunusemre TOKİ projesindeki daireler için fiyat ve ödeme planı gibi detaylar netlik kazanmadı. Projedeki konutların peşinat bedeli üzerinden yüzde 0,5 (binde beş) banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden yüzde yüzde 5 (yüzde beş) BSMV satış aşamasında Banka tarafından tahsil edilecek.

 

3+1 kura sonuçları için tıklayın


Geri Dön