19 / 04 / 2024

Manisa'da 3 aileye prefabrik ev yardımı!

Manisa'da 3 aileye prefabrik ev yardımı!

Manisa'da faaliyet gösteren Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 3 aileyi ev sahibi yaptı. Vakıf, 3 aileye prefabrik ev inşa etti.



Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi 3 aileye barınma yardımı kapsamında prefabrik ev yapıldı. Şehzadeler Kaymakamı ve Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Başkanı İsmail Çorumluoğlu ile Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri Veziroğlu, Çınarlıkuyu ve Yeşilköy Mahallesinde bulunan ve yapımı tamamlanan evlerin anahtarım vatandaşlara teslim etti. 


Bütçesi ayrılan 10 evin çalışmalarında sona yaklaşılırken, keşif taramasına dair ekip çalışmalarına da devam edildiğini belirten Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, "Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fonu kaynakları ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları taralından gerçekleştirilen ve daha çok kırsal alanda kendilerine ait evlerde ikamet etmekte olan Kanun kapsamındaki dul, yetim, özürlü, yaşlı, kronik hastalığı olan, mağdur ve muhtaç dununda bulunan yoksul hanelerin 

evlerindeki yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik olarak prefabrik ev, betonarme ev ile evlerin yapım ve onarım yardımları ile kendi arsası olan vatandaşlara ev yapımına yönelik barınma yardımları kapsamında prefabrik evlerin anahtarları teslim edildi. Yine: Çınarlıkuyu, Selim şahlar, Yeni Harmandalı, Sarıalan, Sancaklı çeşmebaşı ile Karaoğlanlı Mahallelerine yapılacak olan evlerin son durumları kesinleşmiş olup bir an önce bu evler de bitirerek vatandaşlara teslim edilecek. Yapılan incelemelerde, şu an için ilçe genelinde 30'a yakın evlerin bakım onanma ihtiyacı olduğu tespit edilmiş olup, bu vatandaşlara da prefabrik, betonarme ile ev bakım ve onarım yardımları yapabilmek için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu çalışmalarda bizi yalnız bırakmayan Şehzadeler Belediyesine ve Vakıf Mütevelli Heyetine teşekkür ediyorum" dedi.




Manisa'da Gündem 


Geri Dön