27 / 04 / 2024

Manisa'da kentsel dönüşüm görüşüldü!

Manisa'da kentsel dönüşüm görüşüldü!

İZFAŞ tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' temalı bir konuşma gerçekleştirdi...




İZFAŞ tarafından bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Kent Expo Şehircilik ve Kent İhtiyaçları Fuarı'nda, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,'Kentsel Dönüşüm ve İzmir' temalı bir konuşma gerçekleştirdi. Türkiye'deki kentsel dönüşüm konusunda karşılaşılan sorunlara ışık tutması amacıyla gerçekleştirilen seminere. Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu da katıldı. 


Kentsel Dönüşüm teması ile kapılarını ikinci kez açan 'Kent Expo Fuarı' başta Manisa olmak üzere birçok ilden 60 firmanın katılımıyla hızla devam ediyor. Fuar kapsamında Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da. "Kentsel Dönüşüm ve İzmir' temalı bir seminer gerçekleştirdi. Düzenlenen semineri. Manisa Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Türkan Taş Köroğlu ve çok sayıda davetli izledi. 



Anayurt 


Geri Dön