25 / 04 / 2024

Manisa'daki 142 mahallenin çehresi değişti!

Manisa'daki 142 mahallenin çehresi değişti!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, konutların boyanması çalışmalarında büyük aşama kat etti. İl genelinde başlatılan çalışmalar çerçevesinde toplamda 142 mahallede bulunan konutların dış cepheleri boyanarak yeni bir görünüme kavuşturuldu.




Manisa’da ilklere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi mahallelerde başlattığı konutların dış cephelerinin boyanması çalışmasına devam ediyor. Mahallelerde zamanla kötü bir görünüm kazanan evlerin dış cephelerinde başlatılan boyama çalışmalarıyla mahallelerin de çehresi değişmeye başladı. Soma’dan, Selendi’ye kadar 17 ilçede başlatılan boyama çalışmalarında bugüne kadar 142 mahallede boyama çalışması yapıldı. Boyama çalışması ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirterek, “Şu ana kadar 142 mahallede bulunan konutların dış cephelerini, kapılarını ve pencerelerini boyadık. Manisa’da 900’e yakın mahalle var. Amacımız bu mahallelerin hepsinde boyama çalışması yapmak. Büyükşehir Belediyesi’nin elinin değmediği mahalle bırakmayacağız” dedi.

Halkımız Çalışmalardan Memnun

Konutları boyanan mahalle sakinlerinin çalışmalardan memnun olduğunu ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Halkımız çalışmalardan memnun. Bizim de hizmet anlayışımız halkımızı mutlu etmek. Şu anda asfalttan, konutların boyanmasına, çocuk kültür sanat merkezlerinden, yeni yaşam alanlarının oluşturulmasına kadar 17 ilçemizde hizmet üretiyoruz. Yeni projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz” diye konuştu.   


Manisa Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön