27 / 04 / 2024

Manisa'nın yolları genişletiliyor!

Manisa'nın yolları genişletiliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Alahıdır, Gökkaya, Ataköy, Dibekdere, Kendirlik, Yaraşlı, Güldede ve Karaköy mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 27 kilometrelik yolda genişletme, yama ve bakım çalışması başlattı.




Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ahmetli ilçesi Alahıdır, Gökkaya, Ataköy, Dibekdere, Kendirlik, Yaraşlı, Güldede ve Karaköy mahallelerini birbirine bağlayan yaklaşık 27 kilometrelik yolda genişletme, bakım ve asfalt çalışması başlattı.

‘Aralıksız Çalışıyoruz'

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Manisa'nın 17 ilçesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün 2016 yatırım yılı olacak sözünü gerçekleştirebilmek adına tüm ekiplerimiz aralıksız çalışıyor. Ahmetli ilçesinde de 8 mahalleyi birbirine bağlayan yaklaşık 27 kilometrelik yolda genişletme, bakım ve asfalt çalışması gerçekleştiriyoruz” dedi.

‘Vatandaşlardan Teşekkür'

Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz. Söz verdiği hizmetleri hep yerine getiriyor. Yıllardır bakımsız olan yolumuzda çalışma yaparak yüzümüzü güldürdü. Büyükşehir Belediye Başkanı ve tüm ekibine çok teşekkür ediyoruz” dedi.



Manisa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön