26 / 04 / 2024

Manzara Adalar Evleri'nde yüzde 1 peşinat avantajı!

Manzara Adalar Evleri'nde yüzde 1 peşinat avantajı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) portföyünün yeni üyesi olan ve dairelerin yüzde 35’i satılan Manzara Adalar’ın inşaat çalışmaları nisan ayında başladı..



Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek Ant Yapı’nın kazandığı proje, 2018 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Yatırım değeri yaklaşık 300 milyon dolar olan projede üçü konut, ikisi ofis üniteleri olmak üzere toplam beş blok yer alacak. Butik bir alışveriş merkezine de yer verilen Manzara Adalar’da Adalar manzaralı evler yoğun ilgi görüyor. Manzara Adalar’da, keyifli yaşamın yanı sıra ulusal ve uluslararası seçkin şirketlere ev sahipliği yapacak yaklaşık 46 bin metrekare kiralanabilir alana sahip 2 ofis bloku bulunuyor. Restoran, kafe ve market alanlarıyla her türlü ihtiyaca karşılık verecek olan Manzara Adalar, cadde mağazacılığı ile tam bir karma proje.


% 0,49’dan Başlayan Faiz Oranları


Geniş daireleri ve zengin sosyal donatılarıyla öne çıkan Manzara Adalar’da ev sahibi olmak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 10 indirim yapılıyor. Yüzde 1 peşinat ile 36 ay faizsiz vade seçeneği de en avantajlı fırsatlardan biri olarak dikkati çekiyor. Ayrıca % 0,49 başlayan faiz oranları ile anlaşmalı bankalardan kredi alınabiliyor. Projede toplam 975 adet ve stüdyodan 5+1’e kadar değişen konut tipleri ile ofis ve ticari nitelikli alanlardan oluşan farklı seçenekler bulunuyor.


Sahil şeridine arabayla yaklaşık 5 dakika, yürüyerek ise 15 dakika mesafede bulunan Manzara Adalar, İş GYO’nun prestijli projeleri arasında yerini alıyor. Projede, dünyanın tanınmış mimarlık firması Perkins Eastman, özgün tasarımı ile konfor, güven ve ferahlığı buluşturuyor. Manzara Adalar, lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra İstanbul’un kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.


KARTAL DEĞERLENİYOR


İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, projeyle ilgili olarak, “Çağdaş insana ve çağdaş kentlere yakışan mekânlar oluşturma misyonuyla hareket eden İş GYO, her yeni projede iş yapış biçimi, organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim anlayışıyla portföy büyüklüğünü istikrarlı bir şekilde yıllar itibarıyla artırmayı hedefliyor. Manzara Adalar her anı ilham dolu bir yaşam için tasarlanmış, şehir hayatının kalbinde huzur vaat eden bir proje.


Zaman


Geri Dön