20 / 04 / 2024

Mardan Palace Hotel'in icrası müşterileri etkilemedi!

Mardan Palace Hotel'in icrası müşterileri etkilemedi!

Hakkında icra takibi başlayan Mardan Palace Hotel'in yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, tam kapasite çalışmaya devam ettikleri ifade edildi.



ANTALYA'DA Azeri asıllı Rus işadamı Telman Ismailov tarafından 1.4 milyar dolara yaptırılan Mardan Palace Motel ile 6 ultra lüks villanın, banka borcu nedeniyle Antalya 4'iincü İcra Dairesi'ııce satışa çıkarılmasıyla ilgili şirket CEÖ'su Natik Abbasov ve Genel Müdür Çetin Pehlivan yazılı açıklama yaptı. 


Kundu sahilinde, Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1 milyar 400 milyon dolar maliyetle hayata geçirilen, 2009'da Monica Belluci. Paris Hilton, Mariah Carey, Seal. Richard Gere. Sharon Stone ve Tom Jones gibi Hollywood yıldızlarının katıldığı görkemli törenle açılan lüks otel Mardan Palace'nin Halk Bankası'na olan borçlarına ilişkin Antalya 4'üncü İcra Dairesi tarafından icra işlemi başlatılmıştı. Satılığa çıkartılan otel için 650 milyon TL, villalar içinse 69 milyon 750 bin TL kıymet değeri tespit edilirken ihale tarihi de 3 Haziran 2015 günü saat 14.10 olarak bildirilmişti. 


Açıklamada, icra sürecinin çözüm aşamasında olduğunu belirtilirken, Abbasov,  bu tarz olumsuz haberlerin ülkemize yatırım yapabilecek yabancı yatırımcılarda, Türk turizmi için kötü referans niteliği taşıyacağının unutulmaması gerektiğini söyledi. CEO Natik Abbasov, bu süreçte acenteler, tur operatörleri ve tüm misafirlerin göstermiş oldukları bu büyük desteği görmenin, şirket olarak bu değerli yatırımı Türkiye'ye yapmış olmanın haklı mutluluğunu perçinlediğini söyledi. 


'Tam kapasite çalışıyoruz'

Mardan Palace Otel Genel Müdürü Çetin Pehlivan ise hizmete kapılarını açtıkları 2009 yılından bugüne, bu tarz spekülatif haberlerin, kıskandıracak payede olan bu denli büyük yatırımlar için beklenen bir süreç olduğunu, bu durumun hizmet kalitelerini etkilemediğini, aksine her yıl artan bir ivme ile 144 farklı ülkeden binlerce misafire, her biri kendi alanında uzman, 1000 kişilik bir ekip ile saray hizmeti sunmaktan ve bu ekibin bir parçası olmaktan büyük gurur duyduklarını ifade etti. 


Yurt


Geri Dön