19 / 04 / 2024

Marina Towers Çankaya satılık!

Marina Towers Çankaya satılık!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Towers Çankaya satılık daire alanları 69 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim imkanı sunan proje Sinpaş Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.



Toplam 912 adet daireden oluşan Marina Towers Evleri ödemeleri yüzde 20 peşinatta, yüzde 36'lık kısım için ara ödeme, kalan kısım için ise 48 ay vade farksız taksit şeklinde yapılıyor. 


Marina Towers Çankaya satılık daire tipleri 1+1'den 7+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Satış süreci devam eden projede daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.


Vadi ve Eymir Gölü manzaralı dairelerin bulunduğu  Marina Ankara  Rezidans Çankaya Oran'da inşa ediliyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Çankaya Marina Towers projesi 2 bin konuttan oluşan Marina Ankara'nın etabı olarak yükseliyor. Projede daire bedelinin yüzde 10'u peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel 40 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


Marina Towers Çankaya satılık konut fiyatları 1+1'lerde 330 bin TL, 2+1'lerde 496 bin TL, 3+1'lerde ise 701 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor.


Oran Marina Ankara'nın ortak yaşam alanları içerisinde su sahnesi, deniz feneri, su-ışık gösterileri, çocuk oyun alanları, bisiklet yolları, şelaleler, kafe ve restoranlar, Marina Caddesi, sahil boyu yürüyüş yolları, tropik ada, spor alanları, yaşam köprüsü, iskeleler yer alıyor. 


Marina Towers ulaşım: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Towers satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön