19 / 04 / 2024

Marina Towers fiyatları!

Marina Towers fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Toplam 912 adet dairenin yer aldığı Marina Towers fiyatları daire tiplerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ankara Çankaya - Oran'da hayata geçirilen proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.



Dairelerin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği Marina Towers Çankaya Evleri 3 blok halinde yükseliyor. Projede peşin ödeme yapıldığında, daire satış bedeli üzerinden yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


Marina Towers fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülen proje 2 bin konuttan oluşan Marina Ankara'nın ilk etabı olarak inşa ediliyor. 


Ankara Marina Towers ödemeleri; yüzde 10 peşinatta, kalan bedel için 40 ay vade farksız taksit imkanı veya yüzde 20 peşinatta, yüzde 36'lık kısım için 3 ara ödeme, kalan tutar için ise 48 ay vade imkanı ile yapılıyor.


Sinpaş Yapı imzası taşıyan Marina Towers 'ta yaşam köprüsü, iskeleler, spor alanları, tropik ada, Marina Caddesi, su-ışık gösterileri, şelaleler, kafe ve restoranlar, su sahnesi, çocuk oyun alanları, deniz feneri, bisiklet yolları, yürüyüş yolları gibi sosyal yaşam alanları mevcut.


Marina Towers fiyatları!

1+1 ev fiyatları 330 bin TL, 

2+1 ev fiyatları 496 bin TL, 

3+1 ev fiyatları ise 701 bin TL'den başlıyor. 


Marina Towers adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Marina Towers satış ofisi telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön