27 / 04 / 2024

Marina Towers Sinpaş fiyatları!

Marina Towers Sinpaş fiyatları!

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Towers Sinpaş fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlenen projede 48 ay vade farksız taksit imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.



Dairelerin 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği Marina Towers'ta toplam 912 adet konut yer alıyor. Proje Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı Oran'da inşa ediliyor.


Marina Towers Sinpaş fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Projede yüzde 10 peşin ödeme yapılıyor, kalan bedel 40 ay 0 faiz imkanı ile ödeniyor. 


Oran Marina Towers sosyal yaşam alanları kafe ve restoranlar, Marina Caddesi, yürüyüş yolları, deniz feneri, spor alanları,  yaşam köprüsü, tropik ada, şelaleler, bisiklet yolları, iskeleler, su-ışık gösterileri, su sahnesi, çocuk oyun alanlarından oluşuyor.


Marina Ankara'nın ilk etabı olarak hayata geçirilen Marina Towers Evleri  Sinpaş Yapı  imzası taşıyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Marina Towers Sinpaş fiyatları 349 bin 900 TL'den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 7 indirim, peşin alımlarda ise yüzde 15 indirim fırsatı sunuuyor. 


Marina Towers adres: Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya - Ankara


Sinpaş Marina Towers satış ofisi 

Telefon : 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön