29 / 03 / 2024

Marka Rezidans Sur Yapı ödeme planı!

Marka Rezidans Sur Yapı ödeme planı!

Firma: Sur Yapı

Proje: Marka Rezidans ve AVM

Marka Rezidans Sur Yapı ödeme planı kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Marka Rezidans Bursa'da teslimler bu yıl Ağustos'ta yapılıyor...




Bursa Nilüfer'de inşa edilen Marka Rezidans projesi  Sur Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Marka Rezidans Bursa projesi 34 bin metrekare alanda yükseliyor.


Marka Rezidans Bursa projesi 22 ve 27 katlı iki blok, 14 katlı home ofis bloğundan oluşuyor. Marka Rezidans projesi 316 daire ve AVM alanından meydana geliyor.


Marka Rezidans Sur Yapı ödeme planı kapsamında sıfır peşinat ve sıfır faizle 60 ay taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Ödeme kampanyası 27 Ocak'a kadar devam ediyor.


Marka Rezidans Bursa projesinde teslimler bu yıl Ağustos ayında gerçekleştiriliyor. Bursa Marka Rezidans fiyatları 500 bin TL ile 2,5 milyon TL arasında değişiyor.


Bursa Marka Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Marka Rezidans Bursa'da kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Adres : Odunluk Mah. Mihraplı Cad. (Odunlu Cad.) Nilüfer / Bursa


Tel : 444 5 787

Web : http://www.suryapi.com.tr/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön