26 / 04 / 2024

Market ve akaryakıt harcamalarına 600 lira indirim! İşte kampanyanın ayrıntıları

Market ve akaryakıt harcamalarına 600 lira indirim! İşte kampanyanın ayrıntıları

TEB'den yeni bir kampanya geldi. Buna göre banka müşterilerine market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600'lik indirim kampanyası başlattı.



Bankalar arasındaki kampanya yarışında güçlü bir yer tutan TEB, bu kez de alışverişlerde kazandıran kampanyasını müşterilerine sunmuş durumda. Uzun yıllardır sunduğu bankacılık hizmet ve ürünlerinin yanı sıra avantajlı ve cazip kampanyalarını da sunan TEB, bu kez de market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarına yönelik 600 TL’lik indirim kampanyası ile dikkat çekiyor. TEB’in sunduğuı avantajlı kampanyadan yararlanalar ayrıca 1 yıl boyunca kart ücreti de ödemeyecek. Bu kampanya ile TEB müşterileri market, akaryakıt ve e-ticaret harcamalarında 600 TL’ye kadar indirim hakkı elde ederek tasarruf sağlayabilecek İşte TEB kampanyasının detayları…
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön