27 / 04 / 2024

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmarabirlik çiftçinin dört gözle beklediğini açıkladı

Marmara Zeytin Tarım Satış Kooperatifler Birliği (Marmarabirlik), 2022, 2023 iş yılı kampanyasında, ürün alımında tavan fiyat 46 Türk Lirası, taban fiyat 18 Türk Lirası, yağlık zeytin fiyatı da 16 Türk Lirası olarak belirlendi.



Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, 2010 yılından bugüne çiftçinin yanında olan Marmarabirlik'in, bu kampanya döneminde de üreticiye sahip çıktığını dile getirdi.

Marmarabirlik 2022 ve 2023 iş yılı kampanya ürün alım fiyatları açıklandı. 

Kampanya alım fiyatları; tavan fiyat 180 dane 46 Türk Lirası, 200 dane 40 Türk Lirası, taban fiyat 380 tane 18 Türk Lirası, yağlık zeytinin kilogram fiyatı ise 16 Türk Lirası olarak kararlaştırıldı.

Sektörünün lokomotifi olan Marmarabirlik'in, açıklanan fiyatlarla çiftçinin güvenini ve beklentisini boşa çıkarmadığını savunan Asa, Marmarabirlik'in, zeytin üreticisinin sigortası olduğunu dile getirdi.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön