25 / 04 / 2024

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Marmarams'da kampanyalar 31 Mayıs'ta son!

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.



Rams Yapı , tarafından inşaası devam eden Anadolu yakasının her geçen gün değer kazanan bölgesi Esatpaşa'da yükselen Marmarams projesinde de fırsat kampanyalarına ara vermeden devam ediyor.


Yenilikçi çizgisiyle geleceğe miras değerinde yaşam alanları inşa eden Rams Yapı ,Marmarams’ta MAYIS ayına özel olarak hazırlanan kampanyada avantaj çok, ev sahibi olmamanız için hiçbir bahane yok!


“PEŞİN ALIMLARDA % 10 İNDİRİM’’

“RAHAT RAHAT ÖDEYESİNİZ DİYE TAKSİTLER SADECE 46 AY!’’

“FAZLA ÖDEMEYESİNİZ DİYE SIFIR FAİZ! SIFIR VADE FARKI!”

“VE BÜTÇENİZİ DÜŞÜNEN 3,180 TL’DEN BAŞLAYAN TAKSİTLER!’’


Cazip avantajlarla ev sahibi olmak isteyenler için son gün 31 Mayıs. 


MARMARAMS, YEDİ KAT GÜZEL HAYAT...


Marmarams ile yeni hayatınızda ihtiyaç duyacağınız her şey bir arada… Daire içlerinden sosyal tesislere kadar gerçek şehirli bir yaşam sunan Marmarams, yüksek kaliteli malzemeler ve kusursuz işçilikle modern estetiği buluşturduğu konseptinde güvenli bir dünya sunuyor.


7’şer katlı 6 blokta 1+1’den 3+1’e kadar 25 farklı büyüklükle 240 daire, kapalı otopark, artı zengin sosyal yaşam alanları. Projenin yapısı, tüm ihtiyaçları karşılayacak imkânları, modern kent estetiğiyle güçlü bir mimaride birleştiriyor ve şehrin genç, dinamik, enerjik yüzünü yansıtıyor. Ayrıca 12 ticari alan evinizin altında alışveriş imkânı sağlayacak.


İnsan odaklı düzenlenen peyzaj ile güzelleşen geniş yeşil alanlar ve büyüleyici gölet “yeşillik olsun diye değil” gerçekten yaşanabilir bir iklim yaratmak için planlandı. Bu harika iklime eşlik eden yürüyüş parkuru, çocuk parkı, basket sahası, açık ve kapalı yüzme havuzları, masa tenisi, bilardo ya da langırt ile yaz kış, her gün bedeninizi ve ruhunuzu yenileyebilir, isterseniz sevdiklerinizle, isterseniz tek başınıza kaliteli vakit geçirebilirsiniz. Her blokta mutlu, her katında güvenli, her yerinde durmadan devam eden “Yedi Kat Güzel Hayat’’ Marmarams ile sizin de geleceğinize artı değer katacak.


Siz de geleceğinizi sağlam temeller üzerine oturtmak için hayallerinizi alın, gelin; geri kalan her şey burada var. 



www.marmarams.com


Geri Dön