29 / 03 / 2024

Marmarams avantaj

Marmarams avantaj

Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Marmarams'da fırsat kampanyaları sürüyor. Cazip ödeme seçenekleri sunan projede kampayalar için son gün 31 Mayıs.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Balance Güneşli, tamamlanmış, kaliteli, prestijli ve her geçen gün değerlenen bir projenin tüm avantajlarını sunuyor. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat sunuyor...

Sea Pearl'de yüzde 10 KDV indirimi avantajı!

Ataköy No:1'de hayata geçirilen Sea Pearl Ataköy projesinde yüzde 10 KDV indirimi avantajı sunuluyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajı!

Her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli projesinde çalışma hayatı başladı. Kısa süre önce yüzde 8’e indirilen KDV avantajı Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için de önemli bir fırsat vadediyor.

Sea Pearl Ataköy'de yüzde 10 KDV indirim avantajı!

Kuzu Grup tarafından Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. Projede, yüzde 10 KDV indirim avantajı ile ev sahibi olunabiliyor..

Mars 19'da peşinde yüzde 15 indirim avantajı!

Firuzköy-Avcılar'da Metraco A.Ş. imzası ile yükselen Mars 19'da peşinde yüzde 15 indirim indirim avantajı sunuluyor.

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı!

Çalışma hayatı başlayan ve her sektörden ve her ölçekten şirketin ihtiyacına cevap verebilecek çeşitliliğe sahip olan Balance Güneşli'de 8 KDV avantajıyla yatırım fırsatı devam ediyor..

Nuvo Dragos'tan yüzde 20 indirim avantajı!

Nuvo Dragos’un adalar manzaralı konforlu daireleri, anında yaşamaya ve kazandırmaya hazır.  Projenin konforlu yaşamın kapılarını aralayan daireleri peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajıyla satışta... 

Lens İstanbul'da 72 ay 0 faiz avantajı!

Lens İstanbul'da 72 ay 0 faiz avantajı devam ediyor. İstanbul Pendik Kurtköy'de hayata geçirilen projede teslimler yaklaşıyor. 

İstanbul Panorama Evleri'nde peşinde indirim avantajı!

Bağcılar-Güngören ve Esenler’in kesiştiği noktada hayata geçirilen İstanbul Panorama Evleri'nde peşinde indirim avantajı sunuluyor. Projede fiyatlar 382 bin TL'den başlıyor..

7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı!

"Seha Yapı'dan Kazandıracak proje" sloganı ile inşa edilen 7 Renk Selçuklu'da ön talep toplanıyor. 7 Renk Selçuklu'da lansman öncesi fiyat avantajı sunuluyor..

Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı!

Metraco A.Ş. imzası ile Firuzköy-Avcılar'da hayata geçirilen Mars 19'da 120 ay 0.83 faiz avantajı sunuluyor..

TEM Avrasya'da 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajı!

Tem Avrasya'da "Evinizi şimdi alın, 2019'a kadar kredi taksitlerinizi biz ödeyelim" kampanyası devam ediyor. 60 ay 0 faiz - 120 ay 0,45'ten başlayan kredi avantajıyla ödeme yapılan proje Maslak'a 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Moment İstanbul'da 60 Ay 0 faiz avantajı!

Moment İstanbul bahar kampanyası 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Moment İstanbul'da 60 Ay 0 faiz avantajı ile ödemeler yapılıyor.

Marmarams avantaj Haberi

Marmarams avantaj

Rams Yapı , tarafından inşaası devam eden Anadolu yakasının her geçen gün değer kazanan bölgesi Esatpaşa'da yükselen Marmarams projesinde de fırsat kampanyalarına ara vermeden devam ediyor.


Yenilikçi çizgisiyle geleceğe miras değerinde yaşam alanları inşa eden Rams Yapı ,Marmarams’ta MAYIS ayına özel olarak hazırlanan kampanyada avantaj çok, ev sahibi olmamanız için hiçbir bahane yok!


“PEŞİN ALIMLARDA % 10 İNDİRİM’’

“RAHAT RAHAT ÖDEYESİNİZ DİYE TAKSİTLER SADECE 46 AY!’’

“FAZLA ÖDEMEYESİNİZ DİYE SIFIR FAİZ! SIFIR VADE FARKI!”

“VE BÜTÇENİZİ DÜŞÜNEN 3,180 TL’DEN BAŞLAYAN TAKSİTLER!’’


Cazip avantajlarla ev sahibi olmak isteyenler için son gün 31 Mayıs. 


MARMARAMS, YEDİ KAT GÜZEL HAYAT...


Marmarams ile yeni hayatınızda ihtiyaç duyacağınız her şey bir arada… Daire içlerinden sosyal tesislere kadar gerçek şehirli bir yaşam sunan Marmarams, yüksek kaliteli malzemeler ve kusursuz işçilikle modern estetiği buluşturduğu...