27 / 04 / 2024

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort'un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO tarafından Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi'ne ilişkin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. Marmaris İçmeler'de konumlanan projenin değeri dudak uçuklattı...



Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Muğla ili, Marmaris ilçesi, İçmeler Mahallesi Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi gayrimenkul değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Kızılbük GYO'nun Marmaris Kızılbük projesi, Muğla ili, Marmaris ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde konumlu 2518 ve 1598 parseller üzerinde konumlanıyor. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort un değeri belli oldu!

Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesi, 2 adet parsel üzerinde bulunuyor ve 4 etap halinde hayata geçiriliyor. Projede 1389 adet devre mülk, 205 odalı otel, AVM, 260 adet devremülk villa ünitesi, aqua park, macera parkı, 4 ayrı plaj bölgesi, termal, wellness park, açık ve kapalı havuzlar ve aktivite alanı bulunacak. Projenin toplam inşaat alanı 280 bin 373,54 metrekare olarak belirlendi. Projenin 1., 2. ve 4. etapları 2518 parselde yer alacakken, 3. Etap 1598 parsel ve kısmen 2518 parselde yer alacak. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort un değeri belli oldu!

Proje, kıyı hattında ve İçmeler Mahalelsi'nin doğusunda yer alıyor. Denize sıfır olan 2518 parselin karşısında Keçi ve Cennet Adaları konumlanıyor. Taşınmazların çevresinde yapılaşma bulunmuyor ve genellikle eğimli araziler ile çevrili. Özel araç ve deniz yoluyla ulaşım sağlanabilen proje, İçmeler Plajı'na 1.4 kilometre, Marmaris'e kuş uçuşu 8 kilometre, Dalaman Havalimanı'na ise yaklaşık 107 kilometre mesafede yükseliyor. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort un değeri belli oldu!

Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesinin 1. etabında 5 yıldızlı, 205 odalı otel ve 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde 555 üniteli devremülk tesisinden meydana geliyor. Projenin 2. etabında ise 14 blokta, 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 tiplerinde toplam 834 devremülk tesisi bulunuyor. Projenin 3. Etabı ise 80 adet villa tipi devremülk ünitesi ve sosyal tesis olarak planlandı. Vilalar, Tip 1, Tip 2, Tip 2x, Tip 3, Tip 4, Tip 5 ve Tip 6 olarak isimlendirildi. Proje kapsamında hayata geçirilecek olan 4. Etap'ta ise kent villası tipinde az katlı bloklarda toplam 180 adet devremülk ünitesi şeklinde planlandı. Üniteler Tip D, Tip E-Havuzlu, Tip E ve Tip F şeklinde isimlendirildi. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort un değeri belli oldu!

Kızılbük Thermal Wellness Resort projesinin halihazır durum değeri 5 milyar 865 milyon TL olarak belirlendi. Projenin bitmiş durum değeri ise 10 milyar TL olarak takdir edildi. 

Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort un değeri belli oldu!

Kızılbük GYO'nun KAP açıklaması:
Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Mahallesi 1598 ve 2518 Parsellerde yer alan  Marmaris Kızılbük Thermal Wellness Resort Projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

Kızılbük GYO'dan 134.5 milyon TL'lik devre mülk satışı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön