29 / 03 / 2024

Marshall, Alice Harikalar Diyarı'na götürecek!

Marshall, Alice Harikalar Diyarı'na götürecek!

AkzoNobel Marshall, 2012’nin beş ana renk trendinden biri olarak belirlediği “Hayal Alemi” teması ile herkesi, bir beyaz tavşanın peşinde maceradan maceraya koşan Alice gibi harikalar diyarına davet ediyor



Marshall, sanallık ve gerçeküstücülükten ilham alan Hayal Alemi temasına özel seçilen renk paleti de aşırılıkları yansıtıyor, rüya ve gerçeküstüyle, elle tutulur ve aşırı gerçek olan arasında gidip geliyor. Marshall’ın Hayal Alemi’nde, cafcaflı, kadifemsi maviler, yeşiller ve kırmızılar, uçuk ve yarı şeffaf pastel renklerle rekabete sokuluyor.  

 

Renklendir Hayatı sloganı ve yenilerek, daha da renklenen kurumsal kimliği ile insanların hayatına renk katmaya devam eden AkzoNobel Marshall, uluslararası çapta yürüttüğü araştırmaları sonucunda belirlediği 2012 Teması, Renk Paleti ve Renkleri ile hayatı renklendirmeye devam ediyor. 2012’nin beş ana renk trendinden biri olan ve “bir dünyadan diğerine geçme kavramı, zihni özgürleştirir” ilkesinden hareketle oluşturulan “Hayal Alemi” temasında, en son teknolojiler sayesinde çok az bir çabayla, farklı dünyalarda veya gerçekliklerde olma durumu işleniyor.


Hayal Alemi temasına özel seçilen renk paleti de temanın adından ve ilham aldığı kaynaklardan anlaşılacağı gibi aşırılıkları yansıtıyor. Rüya ve gerçeküstüyle, elle tutulur ve aşırı gerçek olan arasında gidip geliyor. Temanın renk paletinde cafcaflı, kadifemsi maviler, yeşiller ve kırmızılar, uçuk ve yarı şeffaf pastel renklerle rekabet içerisinde.

 



Geri Dön