24 / 04 / 2024

Martı GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Martı GYO 2019 değerleme şirketini seçti!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı için Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı..



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) gayrimenkul değerleme kuruluşunun seçimi hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık ile portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin 30.04.2019 tarih 1010 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda; 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin "Gayrimenkul Değerleme Kuruluşunun Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereği,
  
01.04.2019-31.03.2020 hesap dönemi içerisinde Şirket portföyünde değerleme yaptırılması gereken her bir varlık ile portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti almak üzere Çelen Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ve Tadem Taşınmaz Değerleme Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine

oybirliği ile karar verilmiştir.


Geri Dön