25 / 04 / 2024

Martı GYO'dan idari düzenlemenin iptali için ihalenin feshi davası!

Martı GYO'dan idari düzenlemenin iptali için ihalenin feshi davası!

Martı GYO, yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirket tarafından ihalenin feshi için dava açıldı. 



Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılandırma görüşmeleri hakkında açıklama yaptı. 

Martı GYO'nun ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarımızda yer alan kredilerimizin yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam ediyor. 

Diğer taraftan 3 Eylül 2020 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak; yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirket tarafından ihalenin feshi için dava açıldı. 

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz ve Martı Otel İşletmeleri A.Ş. tarafından DenizBank A.Ş. ve Deniz Faktoring A.Ş.'den kullanılmış olan finansal tablolarımızda yer alan kredilerimizin yeniden yapılandırmasına ilişkin protokol görüşmeleri devam etmektedir.

Öte yandan, 03.09.2020 tarihli özel durum açıklamamıza ilişkin olarak; yargılaması devam eden idari düzenlemenin iptali davasının sonucu, yapılan ihale ile doğrudan ilgili olduğu ve diğer usuli eksiklikler sebebiyle şirketimiz tarafından ihalenin feshi için dava açılmış olup, gelişmeler tam ve zamanında kamu ile paylaşılacaktır. 


Geri Dön