27 / 04 / 2024

Martı GYO'dan son dakika 'borç' açıklaması!   

Martı GYO'dan son dakika 'borç' açıklaması!   

Denizbank'ın Martı Grubu'ndan 139 milyon dolarlık alacağıyla ilgili Martı GYO'dan açıklama geldi....



Martı Grubu'nun bünyesinde bulunan Antalya'nın Kemer ilçesindeki Martı Myra Otel, Denizbank'a olan borçları nedeni ile icradan satışa çıkarılacaktı. Ancak Banka ile Martı Grubu arasında borç yapılandırmayla ilgili anlaşma yapıldığı ortaya çıktı.

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) medyada çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO dan son dakika borç açıklaması!   

GÖRÜŞMELER OLUMLU

Martı GYO ve Denizbank arasındaki yapılandırma görüşmelerin olumlu şekilde ilerlediği ifade edilen açıklamada, gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından ilgili açıklamanın yapılacağı kaydedildi.

Martı GYO dan son dakika borç açıklaması!   

SATIŞI ERTELENEBİLİR

2020 yılının Ocak ayında yapılan açıklamada, Kemer'in 5 yıldızlı otelleri arasında bulunan 553 odalı ve 1.209 yatak kapasiteli otel için Denizbank ile Martı Grubu arasında yeni bir anlaşmaya varıldığı duyurulmuştu. Martı Myra Otel, satışının ertelenmesi için İcra Müdürlüğü'ne yazılı başvuru yapılmıştı.

İddialara göre, Denizbank, Martı Grubu ile olan 139 milyon dolarlık alacağını dokuz yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılacak.

Martı GYO dan son dakika borç açıklaması!   

Martı GYO'nun KAP açıklaması:
Medyada çıkan Şirketimiz ile Denizbank arasında devam eden kredi borcunun yapılandırılmasıyla alakalı haberler ile ilgili olarak;

Şirketimiz ve Denizbank arasındaki yapılandırma görüşmeleri olumlu şekilde ilerlemekte olup, gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından ilgili açıklama şirketimiz tarafından kamuyla paylaşılacaktır.

Kamuoyuna saygı ile duyururuz.

Martı Myra Otel'in satışı iptal edildi!

Martı Myra Otel'in satışıyla ilgili flaş gelişme!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


Geri Dön