28 / 03 / 2024

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Martı İstanbul Hotel'de Kurban Bayramı!

Benzersiz tasarımı ile şehrin kalbinde yer alan Martı Istanbul Hotel, sunduğu özel hizmetlerle Kurban Bayramı’nda da İstanbul’un buluşma noktası olacak.Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı.



İstanbul’un merkezi Taksim’de konumlanan Martı Istanbul Hotel, seçkin konuklarına özel bir bayram paketi hazırladı. 03-07 Ekim 2014 tarihleri arasında geçerli olan bu özel pakette Martı Istanbul Hotel, “Hoş geldiniz şerbeti” ikramıyla karşıladığı konuklarına, Kurban Bayramı süresince müsaitlik doğrultusunda bir üst kategoriye upgrade ve Martı Wellness Spa’da %20 indirim imkanı sunuyor. Maestro şefler tarafından yönetilen Brass Restaurant & Bar’da canlı müzik eşliğindeki açık büfe akşam yemeği ise 50 TL.


BRASS Restaurant & Bar’da Lezzet Yolculuğu...

Dünya mutfaklarının lezzetlerini lüks bir sadelik ile sunan BRASS Restaurant & Bar, samimi tarzda dizayn edilen dekorasyonuyla misafirlerini ağırlıyor. Yemyeşil bir doğayı çağrıştıran kış bahçesine sahip olan BRASS Restaurant & Bar, lezzetli ve seçkin menüleri ile dikkat çekiyor.  BRASS Restaurant & Bar’da bayram süresince canlı müzik eşliğinde, birbirinden lezzetleri tatların deneyimleneceği açık büfe akşam yemeği 50 TL.

Martı Wellness Spa’da %20 İndirim Fırsatı!


Bayramda kendinize vereceğiniz en güzel hediye Martı Wellness Spa’da geçireceğiniz huzurlu ve keyif dolu saatler olacak. Martı Istanbul Hotel’in 11. katında bulunan 1000 metrekarelik Spa Merkezi, bünyesinde bulundurduğu terapi odaları, saunalar ve buhar odası, iki Türk hamamı, Roma hamamı ve dinlenme salonu ile konuklarına benzersiz bir spa deneyimi yaşatıyor. El ve ayak bakımından yüz bakımına, bölgesel ve genel masaj seçeneklerinden, hazır bakım ve masaj paketlerine birçok servisin sunulduğu Spa Merkezi’nde terapi ve masaj seçenekleri canlandırıcı, uyandırıcı, dinlendirici nitelikte olup kişilerin ihtiyaç ve tercihlerine göre uygulanıyor. Dünyaca ünlü İngiliz markası ESPA ürünlerinin kullanıldığı spa merkezinde misafirler yaşadıkları bu benzersiz deneyimin tadını yenilenerek çıkarıyorlar. Martı Wellness Spa, Kurban Bayramı’na özel bu eşsiz deneyimleri %20 indirim fırsatı ile misafirlerine sunuyor.


Taksim’in en özel terası; Mixo Terrace

Martı Istanbul Hotel’in 12. katında bulunan Mixo Terrace, Boğaz’dan Marmara Denizi’ne kadar uzanan eşsiz bir manzaraya sahip. Zeynep Fadıllıoğlu’nun tasarladığı Mixo Terrace, Mixologist uzmanlarının hazırladığı fresh kokteylleri ve deneyimli şeflerin sihirli dokunuşlarıyla hazırlandığı dünya mutfağından harmanlanan zengin mönüleri ile misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Akşamüstü saatlerde bir şey içmek ya da atışmak isteyen, Boğaz manzarasına karşı akşam yemeği yemek isteyen ya da gece başarılı DJ’lerin eğlenceli ritimlerinde günün yorgunluğuna atmak isteyen misafirler için buluşma noktası olan Mixo Terrace, 17:00’ den 04:00’ e kadar hizmet veriyor. 




Geri Dön