24 / 04 / 2024

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.



Dünyanın en büyük mobilya merkezi İstanbul Mobilya ve Ahşap Eşya İmalatçıları Site İşletme Kooperatifi (MASKO), mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda boy göstermeye hazırlanıyor.


Yeşilköy CNR Fuar Merkezi’nde bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (CNRİMOB), Türkiye mobilya sektörü için büyük önem taşıyor. 2015 yılında büyük bir kısmı ihracat bağlantısı olmak üzere, 1 milyar doların üzerinde iş bağlantısının gerçekleştiği CNRİMOB, dünyanın en önemli 3. mobilya fuarı arasında yer alıyor. 


Çağdaş teknolojinin tüm olanaklarından faydalanan ve bünyesinde yer alan mobilya tasarımcı ve üreticileriyle Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı MASKO da, yerli- yabancı tüm sektör oyuncularını bir araya getiren bu önemli organizasyonda yerini aldı. Yılın 365 günü açık olan ve zengin ürün yelpazesini herkese ve her keseye ulaştıran MASKO, fuara katılan misafirlerini bu yıl 7. Hall’de ağırlıyor. 


778 mağaza, binlerce ürün

Temelleri 1987 yılında atılan MASKO, yerli tüketici için bilinir olmanın yanı sıra ihracat kapasitesini de hızla büyüterek, tüm dünyada güven duyulan bir ‘Mobilya Merkezi’ olma niteliğiyle Türkiye’ye sağladığı katma değeri maksimum oranda arttırmayı hedefliyor. MASKO bugün Ortadoğu ülkeleri, Azerbaycan ve Kanada’dan gelen tüketicilere de hizmet veren MASKO, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren MASKO, 440 bin metrekare alanda 778 mobilya mağazasına ev sahipliği yapıyor. 

Sadece yerli tüketiciye değil, uluslararası rekabette de adından söz ettiren MASKO, her türlü mobilya mutfak, banyo, büro mobilyaları, aksesuarlar, ev tekstili, halı, cam ürünleri, ev mobilyaları, bebek ve genç odası mobilyaları, mutfak banyo mobilyaları, bahçe mobilyaları, ofis mobilyaları, okul mobilyaları, masa sandalye üniteleri, ray dolap, ev tekstili, halı, perde, kumaş (mefruşat), duvar kağıtları, yatak ve baza, cam aksesuarları, aksesuarlar, avize, çeyiz, dekorasyon ve mimarlık hizmetleriyle tüm gereksinimleri karşılayacak kapasiteye sahip bulunuyor. Lokanta, büfe, gibi imkanların yanı sıra  otopark  dinlenme  parkları, spor alanlarını da bünyesinde barındıran MASKO;  ünlü  sanatçıların  resitaller  verdiği, sergilerin  açıldığı  çok  amaçlı  toplantı  ve  konferans  salonuyla da hizmet veriyor.  




Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



'12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı' bugün başlıyor. 31 Ocak tarihine kadar devam edecek fuara dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damga vurmaya hazırlanıyor.


Dünyanın en büyük mobilya merkezi İstanbul Mobilya ve Ahşap Eşya İmalatçıları Site İşletme Kooperatifi (MASKO), mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda boy göstermeye hazırlanıyor. Yeşilköy CNR Fuar Merkezi’nde bu yıl 12’ncisi düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı (CNRİMOB), Türkiye mobilya sektörü için büyük önem taşıyor. 2015 yılında büyük bir kısmı ihracat bağlantısı olmak üzere, 1 milyar doların üzerinde iş bağlantısının gerçekleştiği CNRİMOB, dünyanın en önemli üçüncü mobilya fuarı arasında yer alıyor. 


TASARIMCI VE ÜRETİCİLER


Çağdaş teknolojinin tüm olanaklarından faydalanan ve bünyesinde yer alan mobilya tasarımcı ve üreticileriyle Türk mobilya sektörünün dünyaya açılan kapısı MASKO da, yerli- yabancı tüm sektör oyuncularını bir araya getiren bu önemli organizasyonda yerini aldı. Yılın 365 günü açık olan ve zengin ürün yelpazesini herkese ve her keseye ulaştıran MASKO, fuara katılan misafirlerini bu yıl 7. Hall’de ağırlıyor. 


778 mağaza yer alıyor


MASKO başta Rusya, Ortadoğu ülkeleri, Azerbaycan ve Kanada’dan gelen tüketicilere de hizmet veriyor. İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren MASKO 778 mağazasına ev sahipliği yapıyor.


Resital ve sergi de var


Temelleri 1987'de atılan MASKO, ihracat kapasitesini de hızla büyütüyor. Sadece yerli tüketiciye değil, uluslararası rekabette de adından söz ettiren MASKO, her türlü mobilya mutfak, banyo, büro mobilyaları, aksesuvarlar, ev tekstili, halı ve cam ürünleriyle de tüm gereksinimleri karşılayacak kapasiteye sahip bulunuyor. MASKO ayrıca; ünlü sanatçıların resitaller verdiği, sergilerin  açıldığı toplantı  ve konferans  salonuyla da hizmet veriyor.  



Akşam


Geri Dön