25 / 04 / 2024

Maslak No 1 teslimler için geri sayıma başladı!

Maslak No 1 teslimler için geri sayıma başladı!

Kiralama yöntemi ile her ofis katında sadece tek bir firma için brüt 1042 metrekarelik yüksek verimliliği olan alan imkanı sunan ve lobby, otopark katları ile 26 kattan oluşan proje, çok yakında firmalarla sözleşmelerini imzalayacak.




Maslak No 1 Ofis Plaza, Koçkaya Holding ve Alsar Gayrimenkul ortaklığında yapılıyor. Projenin akıllı bina konsepti ve ünlü mimar Emre Arolat'ın görülmeye değer tasarımına uygun yapılması dışında, en can alıcı noktalarından biri ise kiracı firmaların ana arterler olan Sarıyer Beşiktaş - Zincirlikuyu ve Kemerburgaz bölgelerine trafiksiz direkt çıkış imkanı olması. 


Kiralama yöntemi ile her ofis katında sadece tek bir firma için brüt 1042 metrekarelik yüksek verimliliği olan alan imkanı sunan ve lobby, otopark katları ile 26 kattan oluşan proje, çok yakında firmalarla sözleşmelerini imzalayacak. 2014 yılının ilk çeyreğinde firmalara teslimlerin yapılacağı belirtilirken, finans, lojistik, otomotiv sektörü gibi sektörlerle görüşmelerin yakın zamanda sonuçlanacağı konuşuluyor. 


Hem firma sahipleri hem de çalışanları için pek çok hizmeti sunmayı hedefleyen ve bu doğrultuda anlaşmalarını yapan Maslaknol Ofis Plaza adı gibi, Maslak Plazalar bölgesinin gözdesi olacak gibi görünüyor. 


Son An


Geri Dön