28 / 03 / 2024

Maslakno/1 Temmuz ayı sonunda kapılarını açıyor!

Maslakno/1 Temmuz ayı sonunda kapılarını açıyor!

Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan ve İstanbul Maslak plazalar bölgesinde yer alan Maslakno/1 ofis plaza, Temmuz ayı sonunda kapılarını açarak kiracıları ile tam zamanlı çalışmaya başlıyor.



Deloitte Türkiye, Koçkaya Holding ve Plus Kitchen gibi önemli firmalara ev sahipliği yapan Maslakno/1 ofis plaza, kuaförden kuru temizlemeye, araç kiralamadan sağlık hizmetine, kiracıların neredeyse tüm taleplerine bir çözüm sunuyor. 


Maslakno/1 ofis plaza, akıllı bina konsepti, güçlü teknolojik altyapısı, trafiksiz ulaşım imkanı, tasarımı ve çalışanlarına sağladığı avantajlarla, kiracılarına iş yaşamının yükselen değerlerini bir arada sunuyor. Ağustos ayı itibariyle, plazada farklı sektörlerden sürpriz isimlerin de yer alacağı konuşulurken, yirmi altı katlı lüks plazada,  8.836 m² kalan boş alanı ile son 8 ofis katı ise kiracılarıyla buluşmayı bekliyor.


Felsefesini “Denge” olarak belirleyen Maslakno/1, LEED “Yeşil Bina” Sertifikasına Sahip, %40 enerji tasarrufu sağlayan yeşil bina konsepti, hybrid araç parkları ile ekolojik dengenin korunmasına katkı sağlıyor.  Ofis katlarında yer alan kat bahçeleri ve yeşil terasları, ana arterlere ve metroya yakın lokasyonu ile çalışanların yaşamını kolaylaştıracak servis hizmetleri ile iş ve özel hayat dengesinin de kurulmasına katkı sağlıyor.


Başarı için Gereken Tüm Detaylar Maslakno/1 ‘de Buluşuyor


Maslak No/1, kullanıcısı olan şirketler için rahat olduğu kadar prestijli, teknolojik ve iş yaşantısının hızına ayak uydurabilecek bir iş ortamı sağlıyor. Panaromik asansörleri ve ödüllü mimarisi ile fark yaratan Maslak No/1, VIP Otopark imkanı, vale hizmeti, güçlü telekomünikasyon ağı, %100 Jeneratör desteği, kiralık depo gibi hizmetleri ile iş dünyasının hızında ihtiyaç duyulacak altyapıyı ve esnekliği kullanıcılarına sağlamayı hedefliyor.


Geri Dön