19 / 04 / 2024

Maşuk Konutları'ndaki çevre düzenlemesinde sona gelindi!

Maşuk Konutları'ndaki çevre düzenlemesinde sona gelindi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sona gelinen çalışmalarla bölgeye yeni bir imaj kazandıracak olan parkta; Kamelya tipi oturma alanları, çocuklar oyun alanları, spor alanları mevsimlik çiçek ve dikimi ile yeşillendirme alanları olacak.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Maşuk Konutlarında sürdürülen çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarını yerini inceledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından sona gelinen çalışmalarla bölgeye yeni bir imaj kazandıracak olan parkta; Kamelya tipi oturma alanları, çocuklar oyun alanları, spor alanları mevsimlik çiçek ve dikimi ile yeşillendirme alanları olacak.


Modern sosyal yaşam alanı olarak tasarlanan çalışmaları yerinde  inceleyerek, bölgede oturan vatandaşlarla çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Sosyal yaşam alanın bölgeye hayırlı olmasını diledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede güzel çalışmalara imza atıldığını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi," Gerek Alt yapı ve üst yapı çalışmaları anlamında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu günde bölgede incelemelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz çok güzel bir parkın yapımına imza atıyor. Bir çok donatıdan oluşan parkın çocuk oyun alanları, spor alanları gerekse halkımızın rahat bir şekilde nefes alacağı yeşil analarıyla sona gelindi. Yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine girecektir. Burada oturan bütün halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön