19 / 04 / 2024

Maşuk Konutları nerede

Maşuk Konutları nerede

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından sona gelinen çalışmalarla bölgeye yeni bir imaj kazandıracak olan parkta; Kamelya tipi oturma alanları, çocuklar oyun alanları, spor alanları mevsimlik çiçek ve dikimi ile yeşillendirme alanları olacak.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Şanlıurfa Maşuk 2. Etap TOKİ'de teslim dönemi sona eriyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 2. Etap projesindeki konutlar için teslim dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Maşuk konutlarında teslimler başladı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Şanlıurfa Maşuk’ta hayata geçirilen az katlı yatay mimari ile yükselen konutlar teslim edilmeye başlandı. 

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları'nda teslimler başladı!

TOKİ güvencesiyle Şanlıurfa Maşuk'ta inşa edilen konutların teslimine başlandı. TOKİ Başkanı Turan, "İnşasını tamamladığımız 528 konutumuzu 2-27 Temmuz'da hak sahibi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi...

TOKİ Şanlıurfa Maşuk Konutları’nda yeni etap tamamlanıyor!

Şanlıurfa Maşuk’ta 6 bin 307 konuttan oluşan yeni yerleşim projesinde 5’inci etaptaki çalışmalar hız kazandı. Bölgedeki konutların sonbaharda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 5. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Maşuk 5. Bölge 1. Etap'ta yer alan konutları bugün itibariyle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Şanlıurfa Maşuk 4. Bölge 1. Etap projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

10 Ekim 2017 Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 sonucu!

10 Ekim 2017 Maşuk 5. Bölge 1. Etap 2+1 sonucu bugün açıklanacak. Projede yer alan konutlar için en düşük taksit bedeli 272,46 TL olarak belirlendi.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de!

TOKİ Şanlıurfa Maşuk kura çekilişi 10 Ekim'de gerçekleştirilecek. Projede yer alan konutlar için başvurular 18 Eylül'de başlıyor.

Maşuk 5. Bölge kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Maşuk 5. Bölge kura çekilişi 10 Ekim 2017 tarihinde yapılacak. Projede yer alan konutlar için başvurular 18 Eylül'de başlayacak.

Maşuk TOKİ kura çekiliş tarihi 2017!

Maşuk TOKİ kura çekiliş tarihi 10 Ekim 2017 olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için 180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanıyor.

Maşuk Konutları nerede Haberi

Maşuk Konutları nerede


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından Maşuk Konutlarında sürdürülen çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarını yerini inceledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından sona gelinen çalışmalarla bölgeye yeni bir imaj kazandıracak olan parkta; Kamelya tipi oturma alanları, çocuklar oyun alanları, spor alanları mevsimlik çiçek ve dikimi ile yeşillendirme alanları olacak.


Modern sosyal yaşam alanı olarak tasarlanan çalışmaları yerinde  inceleyerek, bölgede oturan vatandaşlarla çalışmalar hakkında sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, Sosyal yaşam alanın bölgeye hayırlı olmasını diledi.


Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede güzel çalışmalara imza atıldığını söyleyen Başkan Nihat Çiftçi," Gerek Alt yapı ve üst yapı çalışmaları anlamında yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu günde bölgede incelemelerde bulunduk. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz çok güzel bir parkın yapımına imza atıyor. Bir çok donatıdan oluşan parkın çocuk oyun...