29 / 03 / 2024

Mavera Homes satılık!

Mavera Homes satılık!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Mavera Homes

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...



Mavera Homes satılık!
İstanbul'un en hızlı gelişen ilçesi Başakşehir Kayabaşı'nda inşa edilen  Mavera Homes  projesinde satışlar başladı. Proje Makro & Akyapı ortaklığı imzasıyla yükseliyor.

Az sayıda ve tamamı 2+1 olarak tasarlanan Mavera Homes projesinde 2+1 Tip-A, 2+1 Tip-B, 2+1 Tip-C ve 2+1 Tip-D daireler bulunuyor. 

Mavera Homes satılık!

Mavera Homes satılık

30 aya kadar vade imkanı sunulan Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL ile 1 milyon 220 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2022 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Mavera Homes satılık!

Havacılık Sektörünün kalbi İstanbul Havalimanı Metrosu'nun hemen yanında ve örnek Şehir Hatanesi Çam Sakura Hastanesi'nin hemen yakının bulunan Mavera Homes projesi Başakşehir Millet Bahçesi'ne ve 5 bin kişilik Selatin Camisi'ne komşu konumda.

Başakşehir Kent Meydanı’nın hemen yanında inşa edilen Mavera Homes projesi Alışveriş Merkezi’ne 200 Metre mesafe uzaklıkta ve 3. Köprü bağlantı yolu üzerinde yer alıyor.

Mavera Homes satılık!

Mavera Homes iletişim

Adres: Ziya Gökalp Mah. Olimpiyat Stadı Yolu No:6 Başakşehir / İstanbul
Telefon: 0 (212) 659 27 02
Web: http://maverahomes.com/

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön