14 / 05 / 2024

Mazda6 piyasayı sallayacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mazda6 piyasayı sallayacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Dünyaca ünlü otomobil markası Mazda6'nın fiyat listesi belli oldu. Peki Mazda6 modelinin fiyat listesi nasıl? Otomobil severleri kendisine hayran bırakan bu modelin, özellikleri neler? İşte Mazda6 hakkında merak edilenler...



Bir Mazda kullanmak yola her çıktığınızda yüzünüzde bir gülümseme oluşturur. Çünkü Mazda sizin için bir otomobilden çok daha fazlasını sunar. Mazda otomobilleri saf sürüş keyfine yönelik olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.

Dünyaca ünlü otomobil markası Mazda, mükemmel bir sürüş keyfi ve heyecan verici bir kontrol hissi sunmayı amaçlar. Mazda'nın çığır açan Skyactıv-X yeni motoruna sahip otomobilleri, yüksek performans ve yakıt verimliliği sağlar.

Mazda6 piyasayı sallayacak! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Yeni Mazda6, olağanüstü sürüşe ve göze hitap eden bir görünüme sahip. Sedan modeli otomobil şehirde, iş yolculuklarında veya uzun yolda şık bir duruş sergiler.

Yeni nesil teknolojiyi ve üst düzey konforu bir arada sunan otomobil, yolcularına mükemmel bir sürüş deneyimi yaşayacakmış gibi duruyor. Otomobilin yenilenmiş arka tasarımı yeni rengi Kristal Ateş Kırmızısı ile canlı bir biçimde sınıfının göz alıcı modeli.

Peki Mazda6 modelinin fiyat listesi nasıl? Otomobil severleri kendisine hayran bırakan bu modelin, özellikleri neler? İşte Mazda6 hakkında merak edilenler...


Geri Dön