26 / 04 / 2024

Media Markt'ın kampanyasında son 2 gün! 2 bin 500 lira kazanma fırsatı

Media Markt'ın kampanyasında son 2 gün! 2 bin 500 lira kazanma fırsatı

Teknoloji devi Media Markt 4 Nisan Pazartesi son bulacak büyük indirim kampanyası kapsamında seçili ürünlerde 2 bin 500 liraya varan indirimler yapacak.



MediaMarkt’ın olduğu her yerde CLUB avantajlarını kullanabilen teknolojiseverler, bu sayede kendilerine özel indirimlerden ve hediye fırsatlarından da yararlanabiliyor.

Teknolojiseverler MediaMarkt CLUB’a tüm MediaMarkt mağazalarından veya mediamarkt.com.tr/CLUBuyelik'e tıklayarak üye olabiliyor.

Media Markt Club'da Hoşgeldin kuponu, doğum gü sürprizleri, Aldıkça Kazan, Faturasız Hayat,Uzatılmış İade süresi, Club avantajları bulunuyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön