28 / 03 / 2024

Media Markt'ın kampanyasında son 2 gün! 2 bin 500 lira kazanma fırsatı

Media Markt'ın kampanyasında son 2 gün! 2 bin 500 lira kazanma fırsatı

Teknoloji devi Media Markt 4 Nisan Pazartesi son bulacak büyük indirim kampanyası kapsamında seçili ürünlerde 2 bin 500 liraya varan indirimler yapacak.



MediaMarkt'tan CLUB üyelerine özel indirimlerden faydalanmak için son iki gün kaldı. 4 Nisan Pazartesi gününe dek sürecek kampanya kapsamında seçili ürünlerdeki sepetlerde 2 bin 500 TL’ye varan indirimler sunulacak.

MediaMarkt CLUB, 4 Nisan’a kadar devam edecek kampanya ile üyelerine seçili ürünlerdeki sepetlerde 2 bin 500 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

MediaMarkt'tan yapılan açıklamaya göre, yıl genelinde ve özel günlerde tüketicilere uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla kampanyalar düzenleyen MediaMarkt, çeşitli avantaj ve hizmetler sunduğu sadakat programı MediaMarkt CLUB üyelerine özel kampanya başlattı.

4 Nisan Pazartesi gününe dek sürecek kampanya kapsamında seçili ürünlerdeki sepetlerde 2 bin 500 TL’ye varan indirimler sunulacak.

MediaMarkt’ın mağazalarında, mobil uygulamasında ve mediamarkt.com.tr’de uygulayacağı kampanya kapsamında seçili ürünlerin yer aldığı sepetlerde, 5 bin TL ile 9 bin 999 TL arasındaki alışverişlere 250 TL, 10 bin TL ile 14 bin 999 TL arasına 500 TL, 15 bin TL ile 24 bin 999 TL arasına 1.000 TL, 25 bin TL ve üzeri alışverişlere de 2 bin 500 TL indirim gerçekleştirilecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön